Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egészen pontosan több, mint egy éve nem látta fiait Britney Spears. A tinédzserek nem is válaszoltak egy ideig anyjuk üzeneteire.

Ez tavaly nyáron történt. A feszültségek annyira elfajultak, hogy a fiúk teljesen ignorálták anyjuk minden közeledését. Ez az új Britney dokumentumfilmból derül ki egyértelműen, amely kendőzetlenül tálalja Britney utóbbi másfél évét, vagyis amióta apja gondoknoksága alól felmentették. A TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom az egyik legnézszerűbb dokumentumfilm mostanság.

Persze a fiúk édesapja, Kevid Federline sem segített anyjuk és fiai kapcsolatán. Kevin szerint elítélendő egy anyától, hogy Britney mutogatja a meztelen vagy épp alulöltözött testét az interneten. Jayden és Preston tavaly nyár óta pihenőpályára tette az anyai kapcsolatot, csak felületesen üzengetnek egymásnak, azt is ősz óta. Talán Britney 2022 szeptemberében, az Instagram-ra írt bejegyzése törte meg a jeget, amelyben bocsánatot kér fiaitól és bízik benne egyszer meg tudják beszélni a történteket.

Kevin Federline az exférj – aki jelenleg is 20 000 dollár gyerektartást kap exétől, havonta – ráadásul nemcsak véleményével, hanem videós bizonyítékokkal is rontotta Britney és a fiúk egyébként is labilis kapcsolatát. Egy időben ugyanis olyan felvételeket tett közzé a social media-ban, amelyeken Britney kiabál fiaival.

Britney bízik. Szereti fiait, ezt többször hangoztatta. A fiúk is szeretik anyjukat, szintén több nyilatkozatukban tették ezt egyérteművé. Mi pedig abban bízunk, hogy rendeződik a viszonyuk.

photo: TMZ.com