Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

A burkolatok és a design művészet találkozási pontjaként emelkedik ki a Coverart Design Burkolatok Bemutatóterem, amely egyedi és lenyűgöző tervezéseivel hódítja meg az enteriőr világát. A vállalkozást a kreativitás és az innováció vezérli, és ezt a filozófiát tükrözi vissza minden egyes termékük és alkotásuk.

A cég rövid bemutatása

A Coverart Design Burkolatok Bemutatóterem nem csupán egy importőr, termék forgalmazó cég, hanem – egy teljes élményt kínál az új innovatív, modern építészeti anyagok iránt érdeklődők számára. A cég alapítói szenvedélyesen hisznek abban, hogy az enteriőr kialakítása művészeti kifejezőeszköz, és ez a meggyőződés meghatározza minden lépésüket.
A cég fő profilja a különleges fal- és padlóburkolatok ( SPC- Vinyl burkolati termékek), dekor falfestékek, mikrocementek, természetes parafa tartalmú hő- és hangszigetelő vakolatok, festékek, egyedi és különleges bevonati rendszerek importja és kereskedelme. Termékeik értékesítése mellett kivitelezéssel is foglalkoznak és egyes termékeikhez workshopokat is tartanak. Ezeken  rendezvényeken megismertetik az érdeklődőkkel egyes anyagaik kivitelezési lehetőségeit, megosztják a felhasznnálással kapcsolatos egyedi praktikákat. 

A cégnek vannak jelenleg is szakkivitelező partnerei. A fő cél, hogy az ország több pontján olyan vállalkozók legyenek, akik a cég termékeit a legjobb tudásuk szerint kivitelezik. Várják az újdonságok után érdeklődőket  és jelentkezőket folyamatosan.  
A cég nem csak termékeket értékesít, hanem mellé szolgáltatásokat is párosítottak. A forgalmazott anyagok fogadófelületeinek kialakítása egy fontos tényező, ha hosszabb távra tervezünk. Így az adott szükséges előkészítési munkálatokat is vállalják a megrendelők igénye szerint. 

Szogáltatások: 

•    fogadó felületek előkészítése
•    klasszikus és dekorglettelés 
•    festés
•    egyedi dekorációs falfestés
•    absztrakt festmények , alkotások az enteriőrhöz igazítottan
•    fugamentes felületek készítése mikrocement termékekkel, struktúra vakolatokkal
•    melegburkolás
•    látványtervezéstől a kivitelezésig segítenek a megálmodott felületek megvalósításában!

 

Kreativitás a mindennapokban

A Coverart Design Burkolatok Bemutatóterem nem elégszik meg a megszokottal. Az általuk forgalmazott melegburkolatok, dekorfelületek, nem csupán funkcionális elemek, hanem kifejező műalkotások is lehetnek, amelyek egyedivé teszik a végeredményt. A Coverart minden kivitelezési projektet egyedi személyiséggel és történettel látnak el, így minden vásárló egyedi tapasztalat részese lehet.

 

Környezetvédelem és Fenntarthatóság

A Coverart Design Burkolat elkötelezett a környezettudatos gyártás mellett. A természetes alapanyagok, újrahasznosított anyagok és fenntartható gyártási folyamatok alkalmazásával a környezetvédelem iránt is felelősséget vállal. Minden egyes termékük nem csupán esztétikailag lenyűgöző, hanem környezetbarát is. Az egyes anyagaik megoldást kínálnak olyan környezetbarát és költséghatékonyabb megoldásokra, amellyel az egyes régi fal, csempe, járólapok felújítását úgy alkalmazzák, hogy azokat nem kell eltávolítani a felületekről, nem termel további szemetet a környezetnek. Így egy felújítás akár tisztább, nagyobb rombolás nélkül is kivitelezhető a régi felületeken úgy, hogy akár utólagos természetes alapanyagú anyagaikkal, enegia megtakarítás is elérhető.

 

Egyedi Megrendelések és Együttműködések

A Coverart Bemutatótereme  lehetőséget biztosít egyedi megrendelések leadására és testreszabott tervezésekre. A Coverart csapata nyitottak az együttműködésekre, és szívesen dolgoznak ki egyedi projekteket ügyfeleik igényei szerint. Az együttműködés eredményeképpen születnek meg az olyan kifinomult és  akár exkluzív falak, padlók, amelyek igazán kiemelik az adott helyiség karakterét.
A cég  edlkötelezett az  innovatív, illetve exkluzív dolgok igánt, ezért olyan termékeket forgalmaznak, amelyek többnyire újszerűek és még kevésbé ismertek a piacon.
Hisznek benne, hogy a kínálatukban megtalálható termékek, melyek már más országokban, illetve Európában sikeresen teljesítettek, hazánkban is egyre elterjedtebbek lesznek.

A Jövőbe Vetett Hit

A Coverart nem csupán egy vállalkozás, hanem egy kreatív közösség is. A jövőbe vetett hit és az állandó fejlődés iránti vágy vezérli a csapatot. Tegyen próbára minket, és kérjen ajánlatot most!
Kapcsolat
 Az érdeklődők és leendő együttműködő partnerek részletes információkat találhatnak a cég weboldalán: coverart.hu   info@coverart.hu
Nyitvatartás
Bemutatótermünk hétfőtől péntekig, 9 és 17 óra között fogad látogatókat. Ettől elérő időpontban időpont egyeztetés szükséges.
Megközelíthetőség
Bemutatótermünk az 1-es út mentén, a Dobrádi és Lányai ipari parkban található. Győr Bécsi út 14.

 

Coverart: Ahol a design találkozik a művészettel, és az otthonok valódi műalkotásokká válnak!