Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Csak az nem csúszkált hétvégén, aki nem akart

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az UNI győri ETO Hockey Club idén is csatlakozott a Magyar Jégkorong Szövetség által immár hagyományosan megrendezett „BAYER CONSTRUCT JÉGPÁLYÁK ÉJSZAKÁJA” országos rendezvényéhez. Az elmúlt szombaton megrendezett eseményen az ország több, mint negyven jégpályáján várták szórakoztató sportprogramok a téli sportok szerelmeseit.

 

Itt a városban mind a Győri Jégsport központ jégpályáin, mind a Dunakapu-téri szabadtéri jégpályán késő estig szórakozhattak és sportolhattak a győriek. Mindkét helyszínen lemezlovasok szolgáltatták a jobbnál jobb zenéket a korcsolyázáshoz, a Dunakapu téren kapuralövő verseny, a Jégsport Központban jeges akadálypálya, kvízjáték és curling is színesítette az esti programot.

Fotó: Prémium Média és Sportmanagement Zrt.

„Nagy öröm számunkra, hogy ezen az estén közel kétezer négyszázan korcsolyáztak a győri jégpályákon, ez is mutatja, hogy Győrben nagyon népszerű téli közösségi sport a korcsolyázás. Szeretnénk, ha Győr nem csak sportváros, de sportoló város is legyen, és nem csak ezen az estén, hanem amikor csak lehet, így télen is rendszeresen sportoljanak a győriek.” – értékelte a programot Nagy Ákos, az UNI Győri ETO HC ügyvezetője.