Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A szem a lélek tükre, tartja a mondás. De vajon mit láthatunk abban a tükörben, ha mélyen a szemébe nézünk valakinek? Nem is gondolnánk, milyen csodálatos világ tárul fel, ha beleláthatunk a saját vagy más szemébe!

Ennek a gondolatnak a mentén született meg a Coloris! Két fotós-grafikus elgondolkodott, hogy vajon  mit rejthet a szeme, amivel meglátja az újdonságokat, amivel más szemszögtől láthatja a világot! Aztán fordítottak kicsit ezen a gondolaton, és megnézték, mit láthat az, amit eddig néztek.
Ámulatba ejtő szépség fogadta őket, mikor először belepillantottak a saját szemükbe ilyen minőségben.


Ezt a lenyűgöző világot pedig nem tarthatták meg csak maguknak!
Így 2019-ben egy szempillantás alatt eldöntötték, hogy ezzel szeretnének foglalkozni és létrehozták a Colorist.
2020-ban megnyitották a pécsi üzletet, majd 2021-ben a Budapest következett, és idén októbertől pedig már Győrben is készülnek íriszfotók.
A szivárványhártyánk a legegyedibb szervünk, még pontosabb, mint egy ujjlenyomat, hiszen a szivárványhártyán kétszázötvenhat sajátos pont található, míg az ujjlenyomatnak csak negyven ilyen jegye van! Minden dolog, ami éri a testünket és lelkünket, az lenyomatot hagy az íriszen is!


Természetesen nem kell megijedni, a művelet, ahogy lefotózzák a szemet, egyáltalán nem fájdalmas! A fotózás mindig személyesen történik, egy speciális lencse segítségével. A gép elé leülve pár pillanat alatt elkészítik a fotót az íriszről.
A konkrét fotó elkészülése, némi utómunkát követően 24 órán belül kézbe vehető.
A digitálisan kért fényképeket a feldolgozást követően, a megadott email címre szintén egy nap alatt kiküldik.
A fotózás azért igényel némi koncentrációt, ezért a legalsó korhatár 5 éves kor, vagy megfelelő fókuszálási képesség. Ha ez nincs meg, nem tudják elkészíteni a fotót. Kisbabákat nem fotóznak, mert az ő szemszínük még 1 éves korukig változik, illetve a fent említett feltételt sem tudnák teljesíteni. Továbbá, kis kedvencek szemét sem tudják megörökíteni de rögtön át is evezünk erre a területre, és azonnal eljutunk a www.putpet.hu weboldalra, ahol egy fantasztikus újdonsággal készültek a kiskedvenceknek is! Előbb azonban pár szó a felhasználási területről, ugyanis ha már van egy fotó az íriszünkről, akkor számtalan módon gyönyörködhetünk benne!
Mivel már nyakunkon a karácsony, így ajándék ötletnek is tökéletes!
Az üzletben kapható ajándék utalvány, amely beváltható egyedi vagy páros fotózásra, csináltathatunk belőle akár több méretben is, de még egy medálon is odaadhatjuk szerelmünknek! A coloris.hu oldalon minden információ megtalálható!

9021, Győr, Szabadsajtó u. 14.
Időpontfoglalás szükséges:
+36 30 350 8385
kinga@coloris.hu

És most beszéljünk a kiskedvenceinkről!
A putpet.hu oldal a gazdik háziállataik iránti imádatát örökíthetik meg!
 
Boldog gazdiként tudjuk, mekkora öröm elkapni egy tökéletes pillanatot kedvencünkről. Jó érzés visszanézni és büszkélkedni vele. A PutPet segít, hogy ez a pillanat egyben különleges, egyedi, sokszor vicces és kellően művészi is legyen.
A PutPet tulajdonképpen egy extrém kisállat fotózás, amelyre előzetes időpontfoglalás szükséges. Kicsinosítod a kutyust, cicust, tengerimalacot, vagy bárki is legyen a kedvenced, viszel jutalomfalatot, hogy segíts neki koncentrálni, és élvezed a profi végeredményt, amit Tomi vagy Réka alkot! Már november 12-től foglalhatsz is időpontot, hogy megörökíthesd a legcukibb pillanataitokat!

Időpont foglalás
+36 30 350 8385
kinga@coloris.hu