Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Családbarát munkahely védjegy tanúsítványt kapott az Audi Hungaria

Családbarát munkahely védjegy tanúsítvánnyal tüntették ki a győri Audi Hungaria Zrt-t. A Családbarát Magyarország Központ által 2019-ben létrehozott tanúsítvánnyal olyan hazai vállalatokat tüntetnek ki, melyek támogatják munkavállalóikat családjukon belüli szerepeik megélésében, valamint a munka és magánélet közti egyensúly megtartásában.

A Családbarát munkahely védjegy tanúsítványt egy szigorú kritériumrendszer alapján ítélik oda a vállalatoknak: ezek között szerepel többek között az atipikus foglalkoztatási formák, dolgozói juttatások, szervezeti szolgáltatások, családtámogatás, vállalati rendezvények és közösségépítés, valamint a fizikai és mentális egészség támogatása is. A tanúsítvány két évig érvényes, ezt követően a Családbarát Magyarország Központ felülvizsgálja a kritériumokat.

„Megtisztelő elismerés ez a tanúsítvány vállalatunknak, amely megerősíti az Audi Hungaria családbarát szemléletét. Vállalatunk alapítása óta törekszik arra, hogy munkatársainkat lehetőség szerint minden élethelyzetben támogassa, egyúttal lehetőséget biztosítson a munka-magánélet egyensúlyának a fenntartására. A fizikai egészségmegőrzés mellett, mentális egészség programunk – büszkén mondhatom, – egyedülálló módon kínál egyéni, pszichoedukációs, valamint tudásmegosztás alapú elemeket. Az Audi Hungaria diverz kapcsolódásai mind regionális, mind nemzetközi szinteken kötik össze nem csak kompetenciáinkat, emberi hálózatainkat, hanem segítő szándékunkat, felelősségvállalásunkat is. Büszke vagyok arra, hogy HR stratégiánk mérföldkövein immár hivatalosan is Családbarát munkahelyként lépkedhetünk tovább”- mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.