Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kézzel készült bútorok általában sokkal drágábbak, mint az üzletekben kapható szép, de kétségkívül tömeggyártmányok, amik minden második ember otthonából visszaköszönnek. Ezzel sincs persze semmi gond, hiszen igazán a kiegészítők teszik egyedivé az otthonokat.  Ugyanakkor szuper érzés, ha az ember valami olyat birtokolhat, ami egyedi. Amit ő, a saját két kezével csinált. Azt nem mondanánk, hogy vér és verejték által, mert szerencsére erről szó sincs. De tény, hogyha az ember ilyenbe vágja a fejszéjét, akkor azért türelemre szüksége lesz.

Az @abigelcsaszar nevű felhasználó a TikTokon mutatta meg, hogyan készült el az ő asztalkájuk. Mindezt gyakorlatilag egy papírhengerből, lécekből, ragasztóból, és egy kerekre vágott falapból. A hengert az oldalára fordította és egyesével ragasztotta fel rá a léceket. Míg száradtak, satuval rögzítette a végeket, hogy biztosan odatapadjanak a hengerhez, aztán az asztallapot csavarokkal fogta oda az oldalához, hogy biztonságos legyen.

Az egész gyakorlatilag egyetlen délután alatt elkészíthető, és elképesztően klassz részlete lehet akár a te otthonodnak is. 

 

Íme egy videó róla, hogy is készült el ez a pofás kis asztal!

 

https://www.tiktok.com/@abigelcsaszar/video/7219755245381930266?is_from_webapp=1&sender_device=pc