Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

Csütörtökön kezdődik az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több mint 150 kiállító részvételével csütörtökön nyílik meg a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, a legnagyobb hazai felsőoktatási seregszemle.

 

A rendezvényre, több mint 150 kiállítót várnak, főként hazai, külhoni és néhány külföldi felsőoktatási intézményt, valamint szakképző intézményeket és munkáltatókat. Az esemény évente nagyjából 50 ezer fiatalt vonz.

Szinte az összes magyar felsőoktatási intézmény kínálatával megismerkedhetnek a szakkiállítás résztvevői, akik a karriertervezésben is számíthatnak segítségre. A magyar felsőoktatás szereplői képet adnak arról is, hogyan hasznosul a megszerzett diploma a munkaerőpiacon, milyen lehetőségeket kínál a fiataloknak a felsőoktatási intézmények és a vállalati partnerek között kialakított kapcsolatrendszer.

A szakkiállítást a Hungexpo Budapesti Vásárközpont "A" csarnokában rendezik meg, és online is megtekinthető csütörtöktől szombatig. Hozzátették azt is, hogy a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a kiállítás honlapján lehet.

 

Fotó: Földházi Árpád/kormany.hu