Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Danyi Gábor marad továbbra is a Győri Audi ETO KC edzője

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Győri Audi ETO KC kihirdette a 2020/2021-es szezon játékoskeretét, valamint a szakmai stábban történt változásokat is. 

A felnőtt csapat kispadjának élén megerősítésre került tehát Danyi Gábor, így további egy évig tölti be a csapat vezetőedzői pozícióját. A 2018/2019-es szezont minden fronton győzelemmel záró tréner természetesen idén is a maximumra tör, s mindent szeretne megnyerni csapatával.

Görbicz Anitára a 2020/21-es szezonban új feladatkörben is számít a klub, a győri kézilabdázás ikonikus alakja edzői ambícióit is igyekszik érvényre juttatni, s a szakmai stáb tagjaként játékosedzőként segíti majd Danyi Gábor munkáját.

A Győri Audi ETO KC 2020/21-es játékoskerete:
Kapusok: Silje Solberg, Laura Glauser, Amandine Leynaud
Mezőnyjátékosok: Fodor Csenge, Puhalák Szidónia, Görbicz Anita, Eduarda Amorim, Veronica Kristiansen, Anne Mette Hansen, Stine Oftedal, Estelle Nze-Minko, Amanda Kurtovic, Beatrice Edwige, Kari Brattset, Lukács Viktória, Faluvégi Dorottya, Bódi Bernadett

A keret az előző évekhez hasonlóan fiatal játékosokkal is kiegészül, akik dominánsan az ifjúsági és az NBI/B versenyrendszerben bizonyíthatják tehetségüket. A jövőbeni szerepeltetésük elsősorban az akadémiai feladatokkal összefüggő képzésben és a korosztályos versenyeztetésben valósul meg, nem a felnőtt csapat feladatainak végrehajtásában.