Diamant Hotel, Szigetköz****superior
2015-ben a hotel szobáit teljes körűen felújították és ekkor kialakításra került egy kétszintes játszóház a gyermekek részére. 2016-ban közösségi tereik , Duna Korzó Éttermük és Greenfield Pub-uk is teljes körű átalakításon ment keresztül a még teljesebb komfortérzet elérése érdekében. A szobák belső kialakításánál letisztult minimál design köszön vissza, ahogy a Hotel közösségi helyiségeire is ez jellemző. Kiegyensúlyozott színek, a test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő ergonomikus bútorzat, modern elegancia. Próbálja ki Ön is elsők között!
Sári Csárda, ahol minden házias
Az ízig-vérig magyaros Sári Csárda, múlt századot idéző berendezéssel,házias ízekkel várja a gasztronómia szerelmeseit. A tulajdonos nagymamája Sári néni, az ő tiszteletére nevezték el a dunakiliti Csárdát Sárinak, a nagymama gyakori vendég az étteremben és bizonyos ételek a mai napig az ő receptjei alapján készülnek.
A csárda nádfedeles, idilli környezetben fekszik, jó időben a tornác és a kétszáz fő elhelyezésére alkalmas terasz is megtelik vendégekkel, akik a fűzfák árnyékában élvezik a közeli Duna-ág szépségét, madarainak csicsergését s persze a szabadban sütött halak és a teraszon rotyogó bogrács semmihez sem hasonlítható hangulatát.
Étterembe nem csak enni járunk – ez a Sári Csárda szlogenje, hiszen mindenkinek fontos, hogy az ételeket jó hangulatú környezetben fogyassza el. Itt minden házias, az ételek, a berendezés, a helyben sütött kenyér, s persze a felszolgálás is. A pincérek népviseletben hozzák a nagymama lábaskájában a levest, fatányéron a főételt, bográcsban a halászlét.
Verőfényes napokon hétvégén csak foglalás útján kaphat helyet a Sári Csárdában népszerűségének köszönhetően. Akinek nem jut hely a csárdában és az ahhoz tartozó teraszon, a nyolcvan fős boros pincében is étkezhet, amelyet kívánságra nagyobb csoportok le is foglalhatnak.
Dunakiliti, Csölösztői u. 3. | +36 96 671 478