Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Az E-Roller Shop 2022 áprilisában nyitotta meg üzletét Győr belvárosában és szeptemberben már át is költöztek egy nagyobb, minden igényt jobban kielégítő üzlethelyiségbe, ahol nagyobb árukészlettel és sokkal felszereltebb szervizzel tudnak megfelelni az elvárásoknak. 

 

2023 áprilisában nyitották meg második üzletüket Mosonmagyaróváron, ahol szaküzletükben elektromos rollereket és tartozékainak értékesítését, valamint alap-szervizszolgáltatásokat végeznek.
Nagyon fontos szempont volt az E-Roller Shop részéről, hogy csak olyan márkákat helyezzenek az üzlet és a webáruház kínálatába, amelyeknek stabil magyarországi disztribútorai vannak, és az esetleges garanciális problémákat, alkatrészellátást és extra felszerelések beszerzését is zökkenőmentesen tudják menedzselni. Senki nem szeret olyan választ kapni egy szervizből, hogy "sajnos most pár hétig nem tudunk hozzányúlni a rollerhez, mert nem tudjuk, mikor kapunk hozzá alkatrészt". Ezt a faktort az üzlet teljesen kiiktatta a náluk vásárolt rollerek szervizeléséből.
Rendkívül felkapott és közkedvelt jármű az e-roller, hiszen nagyon könnyen és gyorsan jutunk el a kitűzött céljainkhoz. Jól kombinálható más közlekedési eszközzel (pl.autó, tömegközlekedés), illetve nagyon népszerű a hobbi célú felhasználása is, és mindezt teljesen füstmentesen tudjuk megtenni, elkerülve a városi dugókat.

Az üzlet eladóinak az egyik elsődleges szempontja, hogy a vásárló a számára legjobb, személyére, felhasználási módjára legalkalmasabb elektromos rollert válassza ki, és hogy a megvásárolt rollereket biztonságosan használják a tulajdonosok.  
Az e-roller egy innovatív, de nagyon új eszköz, aminek a jelenlétét még szoknia kell a nem e-rolleres közlekedőknek. Ezért minden vásárlásnál felhívják a figyelmet arra, hogy törekedjünk az átgondolt, felelősségteljes, biztonságos közlekedésre, vigyázzunk, figyeljünk a közlekedésben az összes résztvevőre, még akkor is, ha tudjuk, hogy a közlekedési szabályok figyelembe vételével nekünk lenne elsőbbségünk. 

Az E-Roller Shopban nemcsak új rollereket kaphat a vásárló, hanem márkafüggetlen szervizként is tevékenykednek. Szervizükben folyamatosan arra törekszenek, hogy a lehető legkevesebb időt töltse náluk a javításra váró modell, az általuk forgalmazott rollereknél pedig csak gyári alkatrészek kerülnek egy esetleges meghibásodás után újbóli beépítésre. A felmerülő fejlesztési igények -mint a kiegészítők, kényelmi és biztonsági változtatások, extra felszerelések, hatótávnövelésre szolgáló akkumulátor csomagok- beépítésére is szakszerű megoldást kínálnak a felhasználóknak.  
Nézzük, milyen szolgáltatásokkal állnak a rendelkezésünkre:

– Hibamegállapítás
– Általános karbantartás
– Defektjavítás, gumicsere
– Alkatrész csere/javítás
– Garanciális, garanciaidőn túli javítások minden modell vonatkozásában 
– A javításra behozott rollerekről e-mailben munkalapot küldenek, komplikáltabb javítás megkezdése előtt ajánlatot adnak, és annak elfogadása után kezdik csak meg a munkálatokat.
– További javítási tételekről árajánlatot e-mailben, telefonon, vagy szaküzleteikben tudnak adni. 

 

Amiért érdemes az E-Roller Shopot választani:

– WeRMamba rollerek hivatalos szervizpontja, valamint márkafüggetlen szervizelést is végeznek, a máshol vásárolt rollerek javítását is vállalják.
– Folyamatosan bővítik alkatrész bázisukat, törekedve arra, hogy rövidebb idő alatt tudják elvégezni a javításokat.
– Javításaikra garanciát vállalnak.

Ha szeretnél egy szuper elektromos rollert, vagy esetleg a meglévőt javíttatnád, akkor két helyen is megtalálod őket vármegyénkben!
 

E-Roller Shop Győr
        9024 Győr Bajcsy-Zsilinszky út 24.
        +36 70 505-6515
        erollergyor@gmail.com
E-Roller Shop Mosonmagyaróvár
        9200 Mosonmagyaróvár, Szekeres Richárd utca 15.
        +36 70 544-4515
        erollermovar@gmail.com
Web:
www.eroller-shop.hu
Facebook:
www.facebook.com/erollershop