Kezdőlap GYŐR Győr - Gazdaság

Együttműködési megállapodást kötött a Széchenyi István Egyetem és a Management Partners Holding

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az eddig is meglévő partnerséget új szintre emelve együttműködési megállapodást kötött a győri Széchenyi István Egyetem és a Management Partners Holding Zrt.  Ennek középpontjában a képzésekben és szakmai gyakorlatokban való részvétel, valamint a kutatás-fejlesztés áll.

 

A partnerség részeként az egyetem többek között elfogadja gyakorlati helyként a cég telephelyeit, szakdolgozatokhoz és TDK-dolgozatokhoz témajavaslatokat fogad be, témavezetői és bírálati felkéréseket, szakkonzultációs lehetőséget biztosít, és lehetőséget ad a társaság szakembereinek, hogy előadóként szakmai előadásokat tartsanak egyes kurzusokban, kari szakmai napokon és a Winkler Gábor Építő- és Építészmérnöki Szakkollégiumban. Az MPH Zrt. pedig gyakorlati tudásával támogatja az egyetemi oktatást, feladatok összeállításával fejleszti a hallgatók kompetenciáját. A két fél közösen tervez részt venni kutatás-fejlesztési és innovációs projektekben.

 

A dokumentumot az egyetem részéről dr. Filep Bálint elnök, dr. Kovács Zsolt általános és oktatási elnökhelyettes és dr. Horváth Balázs, az Építész-, Építő és Közlekedésmérnöki Kar dékánja, míg az MPH Zrt. képviseletében Hegyi Dávid kereskedelmi vezető írta alá az intézmény győri kampuszán.