Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Ugyanannyiért parkolhatunk jövőre bérlettel Győrben, mint idén

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A jövő év első munkanapjától, 2024. január 2. napjától igényelhetők a fizető-parkolóhálózat területi övezeteiben lévő felszíni fizető-parkolóhelyek használatára jogosító bérletek a Győr-Szol Zrt. Jókai utcai, Orgona utcai, valamint az ETO Park üzletközpont I. emeletén található ügyfélszolgálati irodáiban vagy online a szolgáltató internetes oldaláról.

A bérletek ára változatlan. A 2023. évben váltott éves, a IV. negyedévben váltott negyedéves, valamint a 2023. decemberében váltott havi bérletek 2024. január 20. napjáig érvényesek.

A szolgáltató internetes oldalán övezeti bérlet, valamint lakossági parkolási bérlet vásárlására online csak azoknak van lehetőségük, akik már rendelkeznek ilyen bérlettel, és akiknek adataiban nincs változás. (A III. övezetre vonatkozóan a lakossági parkolási bérlet online megvásárlására csak azoknak lesz lehetőségük, akik 2023. április 1. napját követően vásároltak lakossági parkolási bérletet.) Aki online kezdeményezi a vásárlást, az kizárólag az interneten keresztül fizethet és csak postai úton kaphatja meg a bérletét. Ebben az esetben a bérlet árán kívül postaköltséget is felszámít a szolgáltató.

Akik új bérletvásárlók, illetve akiknek adataiban változás történt, illetve akik a III. övezet vonatkozásában 2023. április 1. napja előtt vásároltak lakossági parkolási bérletet, személyesen intézhetik a bérletvásárlást a Győr-Szol Zrt. Jókai utcai, Orgona utcai vagy az ETO Park üzletközpont I. emeletén található ügyfélszolgálati irodáiban. Ugyancsak személyes ügyintézés szükséges a „Szívügyünk Győr” bérlet megvásárlásához is.

Akik nem jogosultak lakossági parkolási bérlet vagy „Szívügyünk Győr” bérlet igénybevételére, válthatnak rendszámhoz kötött, illetve a peremterületeken érvényes bérleteket, melyeknek díjai ugyancsak változatlanok, s ezek is megtalálhatóak a www.gyorszol.hu internetes oldalon.