Kezdőlap GYŐR Győr - Gazdaság

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft. Építőanyag és Fürdőszobaszalon

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

  1. Szakmai tapasztalat

Mi az ELÁGAZÁS KFT. 30 éve Győr és környékének egyik legmeghatározóbb építőanyag kereskedője vagyunk, hidat képezve gyártók és építkezők között.

Amellett hogy a klasszikus építőanyagokat értékesítjük, folyamatosan keressük az innovációkat és a fejlődés lehetőségét.

Cégünk sikerét jól tükrözi a 30 év alatt szerzett rengeteg visszatérő vásárló és közreműködésünkkel megépült, megszépült több ezer otthon.

  1. Széles termék kínálat

Látogasson el hozzánk és segítségünkkel megvalósíthatja álmai OTTHONÁT,  az alaptól a tetőig, a belső tereket a kertet és akár a kerítést is!

Kínálatunkban az alap építőanyagokon túl megtalálhatók Nálunk csempék, laminált- és vinyl padlók.   Tapétáink közül mindeki megtalálhatja a számára legszebbet a moderntól a régi klasszikusig. Továbbá fürdőszobaszalonukban a fürdőszobabútorokon és fürdőszoba-kiegészítőkön túl beltéri ajtók közül is kiválaszthatja az Ön és Otthona stílusához legjobban illőt!

  1. Szaktanácsadás, árkalkuláció készítés

Kellemes környezetben, személyre szabott kiszolgálással várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket. Győrben és szomszédos településeken komplett szállítmány esetén lehetőség van az építőanyagok kedvezményes kiszállítására.

Legyen szó felújításról, építkezésről vagy az éppen elérhető állami támogatásokról készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Kollégáink rendszeresen képzéseken vesznek részt, hogy mindig felkészülten álljanak a kedves érdeklődők rendelkezésére.

A felmerülő problémákat megoldandó feladatnak tekintjük és ennek megfelelően igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást, illetve tanáccsal ellátni Önt hogy minden esetben a megfelelő  építőanyagok kerüljenek beépítésére.

 

Vállalkozásunk legfőbb küldetése, hogy kiváló minőségű, megbízható, elismert márkájú, elsősorban Magyarországon gyártott építőanyagokkal álljunk vevőink, partnereink szolgálatára, gyorsan alkalmazkodva a váltózó piaci igényekhez és az átalakuló gazdasági helyzethez.

Az Elágazás Kft. küldetése, tapasztalata, termék választéka, méltán teszi a felújítók és építkezők szakértői segítségévé.

(X)