Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

ETO: Edzőmeccs jön és új sportigazgató

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szujó távozott, Gavric érkezett, a játékoskeretben (még) nagyobb mozgás nem volt az NB I-re készülő ETO-nál. Köteles László sportigazgató helyére külföldi szakember jöhet. Hétvégén az első felkészülési meccset a Zsolna ellen játssza a csapat. 

A gárda háza tájáról a legérdekesebb hír Köteles távozása volt. Megindult a találgatás, ki válthatja júliustól az átigazolásokért is felelős vezetőt, a szurkolók körében felmerül a csapat korábbi kapusa, Stevanovic neve. Információink szerint azonban nem ő, hanem egy másik, külföldi szakember lehet az új sportigazgató. 

A szurkolókat leginkább persze az érdekli, kivel erősíthet a csapat. Eddig – Farkas és Csontos szerződésének meghosszabbítása mellett – az egyetlen érkező a DAC- kölcsönjátékos Gavric, aki korábban a Ferencvárosban is szerepelt. Távozott viszont Szujó Attila, a 20 éves védő Kazincbarcikára igazolt. 

Borbély Balázs csapata szombaton délután 5 órától Győrben a szlovák első osztályú Zsolna ellen játssza első felkészülési mérkőzését.