Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A norvég dj és zenei producer Alan Walker (1997) – akit leginkább az első és nagy sikert arató számán, a Faded-en keresztül ismerhetett meg a világ – a következő évben hazánkba, Magyarországra is ellátogat európai turnéja keretein belül, elhozva a magával ragadó Walkerworld vidámpark koncepcióját – írja a Musicdaily. 

A turné Barcelonában indul, ahol Walker pályafutása során először lép fel. A közönség kedvencei, valamint néhány exkluzív újdonság először 2025. március 6-án a híres Razzmatazz Klubban lesznek hallhatóak. Ezt követően Alan bejárja Európát, megállva a kontinens legnagyobb városaiban, hogy egy rendkívüli arénaélményt nyújtson a rajongóknak. A turné 14 éjszaka alatt 11 országot érint, és a világ legikonikusabb arénáiban lép fel. Különleges vendégek felbukkanására is számítani lehet, így érdemes figyelemmel követni a további bejelentéseket. Ez az év nemcsak a turné miatt, hanem a tizedik évfordulóját ünneplő Faded miatt is emlékezetes Walker számára.

Számos sláger köthető Walker nevéhez, ilyen például az Alone, The Spectre, Sing Me To Sleep, All Falls Down, az újabbak közül az Ignite, Better Off (Alone Pt. III) és a nemrég megjelent Barcelona, melyet Ina Worldsennel kollaborálva hoztak létre.

Alan Walker-rel a hazai közönség tavasszal, 2025. március 12-én találkozhat a Budapest Arénában.