Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől. 

Ahogy arról korábban írtunk, a Jereváni úti GLS csomagautomatája nem volt túl biztonságos: egy rossz lépés és máris bokáját törheti a csomagküldőt használó. Mintegy 20 centis szintkülönbséggel kellett ugyanis megküzdeni. (Kattintson a kiemelt szavakra, és döntse el, veszélyes volt-e a felújítás előtt.)

– Automatánk népszerű a helyi lakosok körében, éppen ezért a tárolókapacitás további bővítését tervezzük – mondta el a Győri Hírek kérdésére Várszegi Péter, a GLS Hungary automata osztályának vezetője. – Ez a folyamat jelenleg is zajlik, és első lépésként a betonalap oldalirányú bővítését végeztük el, amely lehetővé teszi további oszlopok, tárolóelemek telepítését. Sajnos az automata előtti terület további betonozására nincs lehetőségünk, mivel az közterület, ezért a környezet javítását murvázással oldjuk meg.

Hozzátette: a betonalap megkötését követően három napig nem lesz elérhető az érintett GLS automata, mivel ennyi idő szükséges az új elemek teljes körű beszereléséhez.