Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Feloszlik a Panic! at the Disco együttes: Brendon Urie Instagramon, hosszú posztban írt arról, miért döntött így. 

A híresség szerint bár "elképesztő kaland volt, néha a kalandok véget érnek, hogy egy új kezdődhessen".

Urie emellett igazolta a hírt, hogy felesége, Sarah gyermeket vár, és többek között ezért is határozott úgy, hogy szeretné lezárni ezt a szakaszt az életében.

A  Panic! at the Disco jelenleg épp egy 40 állomásból álló koncertturnét zár le.

" Próbáltuk titokban tartani, de talán páran hallottátok.. Sarah és én hamarosan szülők leszünk! Az, hogy apa lehetek és láthatom a feleségemet anyaként, nagyon izgatottá tesz, alig várom ezt a kalandot. És ezzel együtt lezárom ezt a fejezetet az életemben, hogy az energiámat a családomba fektethessem, amelynek következtében a Panic! at the Disco nincs többé. Köszönöm a támogatásotokat az évek során. Itt ültem és próbáltam rájönni arra, hogyan lenne tökéletes leírni mindezt, de az igazság az, hogy nem tudom szavakba önteni, mennyit jelentett ez nekünk. Függetlenül attól, hogy az elejétől kezdve velünk voltatok vagy csak most találtatok ránk: nagyszerű volt nem csak megosztani a színpadot ennyi tehetséges emberrel, hanem megosztani az időnket veletek is. Várom, hogy találkozzunk Európában és Angliában egy utolsó körre. Szeretlek és értékellek titeket. Köszönöm, hogy vagytok."

– írta Urie.