Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez között közel 10 év a korkülönbség, de ez sem állhatott közéjük. Amikor Ronaldo megismerte a fiatal lányt, Gina még egyszerű, átlagos életet élt, majd olyan gazdagságban találta magát, amiről álmodni sem merhetett volna. Hirtelen azon kaphatta magát, hogy magángéppel járja a világot, és saját luxusautója van.

Ronaldo mindent megad számára, amire csak szüksége van. Temérdek ékszere van odahaza, rengeteg ruhája, cipője, és így tovább, abszolúte luxus az az élet, amit élhet, Ha valaki azt mondja neki évekkel korábban, hogy egy nap a Netflix sorozatot készít az életéről, valószínűleg hangosan felnevet, de ez is megtörtént.
 

Minden adott ahhoz, hogy álomszerűen élje le az életét. Hat gyermeket nevel Ronaldóval közösen, ám nem minden gyerek született tőle. Ugyanakkor anyukaként tekintenek rá, és úgy is bánik velük. Sajnos egy tragédia is érte őket a manchesteri visszatérésük után, kisfiuk elvesztése, amire mindig emlékezni fognak, sosem felejtik el.

A család jelenleg Szaúd-Arábiában él Ronaldo miatt, aki minden eddiginél többet keres futballistaként. Nemrég vette át az új Ferrariját, de mint azt láthattuk, a Bugatti is nagy kedvence, ami ugyancsak aprópénz számára. Ilyen vagyon mellett egy több millió eurót érő autó sem kottyan meg neki, nemhogy egy pár százezer dolláros.

Georgina számára az elmúlt hét nagyon különleges volt, mert a 30. születésnapját ünnepelhette. Milliók köszöntötték fel, és Ronaldo is szép ünnepséget szervezett a szerelmének, aki valószínűleg igen komoly ajándékokat kapott. Gina több fotót is megosztott a születésnapja alkalmából, olyanokat is, amiket eddig nem láthattunk.