Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Gazdaság

Győrből is kedvezménnyel utazhatunk az atlétikai világbajnokságra

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már megvásárolható a MÁV-Volán csoport és a GYSEV járatain érvényes kedvezményes jegy az atlétikai világbajnokságra.

A szimbolikus, 2023 forintos árú jegy augusztus 18. és 27. között Budapestre történő utazásra, míg augusztus 19. és 28. között visszautazásra lesz érvényes az ország bármely pontjáról a Budapestre a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarig, valamint Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Zugló, Ferencváros vasútállomásra, közölte a MÁV-csoport.

A „VB2023” jegy a Volánbusz járatain ország bármely pontjáról Budapestre és a budapesti elérést biztosító vasútállomásra; a MÁV-HÉV-nél Budapest közigazgatási határáig történő helyközi utazásra, illetve minden esetben a kiindulási helyre visszautazásra jogosít.

A kedvezmény vasúton kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe. Első osztály esetén a teljesárú különbözeti díjat, helyjegyes vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes helyjegyet is meg kell vásárolni mellé. Emelt szintű szolgáltatást biztosító autóbuszon a távolsági kiegészítő jegyre van szükség.

Kiemelt képünk illusztráció! Forrás: Pixabay