Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Győri lett az ország legszebb piaci standja

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Vásárcsarnokok és Piacok Együttműködési fóruma korábban, a Nyitott Piacok Napja alkalmából hirdette meg a felmenő rendszerű versengést, amiben előbb a győri, majd az országos versenyt is Markó Vendel nyerte meg. A zöldség-gyümölcskereskedő azt mondta, sok munka van egy szép stand folyamatos rendben tartásával, de megéri a fáradság – olvasható a Győr-Szol oldalán.

 

Amióta elkészült az új, modern Vásárcsarnok az árusok élete is átalakult. ”Óriási dolog volt, hogy megnyithatott az új Vásárcsarnok, azóta át is alakult az életünk, mertünk nagyot álmodni, nagyobb üzletet alakítottunk ki a csarnokban, ahol szerencsére mindig megtalálnak minket a vevőink” – fogalmazott a zöldség-gyümölcskereskedő. Egy szép standnak persze sok titka van. ”A színek és a formák nagyon fontosak, de a legfontosabb, hogy a finom, friss áru szinte „folyjon le” a polcokról, legyen miből válogatnia a vásárlónak, ezt pedig folyamatosan felügyelni is kell” – hangsúlyozta Markó Vendel.