Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az 57 éves Halle Berry fiatalosabb, mint bárkim, és közben olyan lenyűgöző formával rendelkezik, ami mindenki számára példaértékű lehet.

Halle Berry egy igazi világsztár, aki 1989 óta aktív a szakmában, és azóta számos remek filmben láthattuk. Többek között James Bond-lány is volt, ami ugyancsak kiváltság, és sok pozitív kritikát kapott miatta.
A kétgyermekes édesanya mindig is fiatalos volt, és már a 30-as éveiben látszott, hogy nem lesznek gondjai később. Egyrészt remek genetikával rendelkezik, másrészt egészséges életet él, sokat sportol.

A küzdősportok szerelmese, ami ugyancsak sokat ad hozzá az életéhez. Szinte soha nem áll le, folyamatosan mozgásban van, és noha már nem készít olyan gyakran filmeket, mint pályája csúcsán, nem is bújt meg a háttérben.

Hihetetlenül jól tartja magát, nemrég töltötte be az 57. életévét, viszont senki nem mondaná meg ezt róla. Egyesek szerencsések, viszont Berry kitartó is, mert nem elégedett meg azzal, hogy jó géneket kapott.

A természetes szépség legutóbb a Michael Kors eseményén tette tiszteletét. Egy nagyon elegáns, csinos ruhát választott, és természetesen az eseményre a párja kísérte el, nagy közöttük a szerelem.