Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Másfél milliárd forintos beruházást jelentettek be az AUDI-nál

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bejelentették az AUDI-nál azt a képzési megállapodást, melynek keretében az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. mintegy 500 munkatársa tovább bővítheti magas szintű kompetenciáit a következő két éves időszakban.

 

A képzési megállapodás keretében az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. valamennyi, mintegy 500 munkatársa szakmai, szakmán túli és nyelvi képzéseken vehet részt a következő két évben. A képzések során elsajátított tudás és új kompetenciák nagy mértékben növelik a vállalat versenyképességét a tudásalapú szolgáltatások terén.

Dirk Große-Loheide, a Volkswagen Konszern beszerzésért felelős igazgatótanácsi tagja, az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. felügyelőbizottságának elnöke elmondta: a Volkswagen Konszern a világ egyik vezető autógyártója, amelynek célja, hogy a járműipar új korszakában is vezető szerepet töltsön be szoftvervezérelt mobilitási szolgáltatóként. Ennek elérésében egyre fontosabb szerepet játszanak azok a magas szintű kompetencialapú szolgáltatások, amelyeket az AUDI HUNGARIA Zrt. mellett most már az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. is nyújt konszernünknek. A jövőben még tovább szeretnénk erősíteni a győri szolgáltatási portfóliót, amelyhez a most bejelentett képzési megállapodás is nagy mértékben hozzájárul.