Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kaptál már jutalmat azért, ha hallgatsz? Nálunk jutalom jár a hallgatásért! Minél többet, annál több! Az Oxygen Musicnál megy az adok-kapok: elindult kedvezmény-rendszerünk, az Oxygen Music ClubCard.

Minél többet, annál többet
A kedvezmény-rendszerünk hallgatottság alapon működik. Minél többet hallgatja valaki az Oxygen Musicot, annál nagyobb kedvezményekre jogosult. Na, de nézzük mi is ez pontosan.
Öt ClubCard létezik, amelyek havonta megújulva regisztrálják mennyit hallgattál minket az adott időszakban. Mindig egy hónapot monitorozunk! Adott a Basic Clubcard, amelyet minden regisztráló megkap, aztán a móka itt kezdődik: ha 8 órát hallgatsz minket, akkor a Light; ha 16 órát, akkor a Classic; ha 32 órát akkor az Extra, ha pedig 50 órát hallgattál Oxygen Musicot akkor a VIP kártyára vagy jogosult, s ezeknek megfelelően egyre magasabb kedvezményekre. És hol lehet érvényesíteni?

Folyamatosan bővül a kedvezmények köre
Magyarország több pontjáról éttermek, szállás- és szórakozóhelyek, élelmiszerboltok, pékségek, reggelizők és kávézók csatlakoztak már az Oxygen Music Clubcardhoz. Ezek teljes listája az applikációban már elérhető, érdemes átnézni.
Ha szolgáltatóként szeretne csatlakozni a kedvezmény-rendszerünkhöz, az a hello@oxygenmusic.hu címen tud jelentkezni.

Hogyan lehetek Oxygen Music Clubcard tulajdonos?
Regisztrálj oldalunkra, amit megtehetsz weben és az applikációban, s automatikusan jár neked is az Oxygen Music Clubcard. Ha már regisztrált felhasználó vagy, s appon hallgatsz minket, akkor frissítsd az alkalmazást, s máris megjelenik a Clubcard menüpont, a jobb alsó sarokban. A webes felület felhasználói se aggódjanak, az ő Clubcardjuk folyamatosan készül, s amíg nem érkezik meg a felületükre addig is figyeljük a honlapunkon töltött időt. Tehát az oxygenmusic.hu-n is érdemes regisztrálni, bejelentkezni, s úgy hallgatni minket, hiszen a hallgatással töltött időt jóváírjuk, amint megérkezik a személyre szóló Clubcard.

Hallgatsz és kapod! Minél többet, annál többet! Mit szólsz?