Idén online rendezik az Aludj máskort!

A győri Krúdy Gyula Iskola csapat hívta fel a figyelmünket arra, hogy idén online szervezték meg az Aludj máskor címet viselő 24 órás vetélkedőt a középiskolás diákok számára – erről most kimondottan az ő kérésükre számolunk be. A feladatokat ezúttal a Zoom-on osztották ki a versenyzők számára.

Az előzetes felhívás alapján a csapatok ezúttal is olyan feladatokat kapnak, melyeket közösen kell végrehajtani a többiekkel. Olyan feladatokat, amihez segítséget kell kérni másoktól és ami megmozgatja a kreativitásukat. Például ki kell találni egy olyan sportot, amit karantén körülmények között, otthon lehet játszani és nagyon egyedi és nagy a kihívás. Keresték a nap leggyorsabb futóját, aki 5 km-t teljesít, vagy kerti főző showban a szalonnasütés mesterfogását kellett bemutatni lépésről lépésre.

Az ország különböző pontjairól 10 iskola méri össze a tudását, híreink szerint most estefelé a Krúdysok nagyon jól állnak az összetett versenyben. Hamarosan – 22 óra után – egy párnak kell táncolni kb. 6-8 percen át, különféle stílusú zenére. Aki nézni akarja a vetélkedőt itt tudja megtenni.

Az Oxygen Media egyik alapító tagja, hivatalosan programigazgató, de lelkében sokkal inkább sportriporter, kommentátor és úti filmek operatőr-rendezője - no meg ha nagy ritkán mikrofonhoz engedik a Rádió1 egyik hírolvasó meteorológusa.