Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ország negyven településének családsegítőivel és önkormányzatával összefogva csaltak mosolyt 2022 nélkülöző gyermek arcára.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány (Gyea) sikeresen teljesítette a küldetését, amelynek az volt a célja, hogy idén a tavalyinál is több Mikulás csomagot ajándékozhassanak.

Sok településre tartós élelmiszer csomagot is eljuttattunk – írják közleményükben. – Sajnos nem tudtunk megfelelni, minden megkeresésnek, kérésnek.

„A jövő évben megteszünk mindent, hogy ezt a számot emelni tudjuk, vagy bármilyen más formában részt tudjunk venni a települések Mikulás programjaiban. Szörnyű azzal szembesülni, hogy nagyon sok gyermek nem részesülhet a Mikulás ajándék élményében.”

/Gyermekétkeztetési Alapítvány/

Kifejezték hálájuk azoknak a szervezeteknek és magánszemélyeknek is, akik segítették a Mikulás küldetést és remélhetőleg a jövőben is részesei lesznek a munkájuknak, hogy még több nélkülöző gyermekhez tudjanak eljutni.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány munkájáról további információkat a weboldalukon és közösségi oldalaikon találtok.