Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

Idén is díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2023. évi teljesítménye alapján. A szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 16. alkalommal adták át csütörtökön Budapesten.

A rendezvényszervező a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai partnerségével.

  • Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2023-ban a Varga Tanya Hotel, Konferencia és Szabadidő Központ
  • Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2023-ban a Hotel Ózon & Luxury Villas superior lett
  •  Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája címet 2023-ban a Novotel Budapest Centrum nyerte el
  • Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája elismerést 2023-ban a LUA Resort Balatonfüred kapta
  • Magyarország legjobb wellness szállodája 2023-ban a Hunguest BÁL Resort.

A díjalapító nem csupán hoteleket, hanem rendezvényhelyszíneket is díjaz ettől az évtől, közülük kerül ki Magyarország legjobb rendezvényhelyszíne, amely 2023-ban a Millennium Kávéház és Étterem.