Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Igaz, hogy spontán és csak egy dal erejéig, de újból összeállt az egykori ikonikus lánycsapat, a Spice Girls. Ennek apropóját pedig az adta, hogy az egyik tag, Posh Spice, azaz Victoria Beckham 50 éves lett.

Férje, David Beckham hatalmas bulit rendezett feleségének, a különleges alkalom méltó megünneplésére természetesen nem sajnálta a pénzt sem. Sajtóértesülések szerint közel 300 ezer eurót (forintra átváltva le sem merem írni) költött az ominózus estére – tudhatjuk meg a Life oldaláról. Evidens módon helyszínként is egy igazán exkluzív klubot választottak, a londoni Oswald's-ot. A privát bulira természetesen illusztris vendéglistával készültek, hisz a pár ismerősei között rengeteg sztár szerepel. A szombat esti partin olyan hírességek buliztak együtt a családdal, mint Eva Longoria, Tom Cruise, Guy Ritchie, Salma Hayek, Marc Anthony, Gordon Ramsay, Jason Statham és a felesége, Rosie Huntington-Whiteley. Nem utolsósorban a Spice Girls tagjai, Mel C, Mel B, Emma és Geri is együtt ünnepeltek Victoriával.

 

Az est egyik fénypontjaként a lánycsapat énekelni kezdte a Stop című slágerüket, melyhez ösztönösen a korábban betanult koreográfiát is előadták. Minderről David osztott meg egy kisvideót az oldalán. A brit lánycsapat 1994-ben alakult, olyan slágerek fűzödnek a nevükhöz, mint például a Wannabe, Say You'll Be There, 2 Become 1, Love Thing, Last Time Lover vagy a Mama . S bár 2000-ben feloszlottak, időnként felmerül a híre egy esetleges visszatérő fellépésnek. Eredeti felállásban utoljára a 2012. évi nyári olimpiai játékok alatt voltak láthatóak. Igaz, hogy a zenekar 2019-ben is turnézott, ám azon pont Victoria nem vett részt.

 

A Life írásából azt is megtudhattuk, hogy az ünnepelt a saját bulijára egy mankóval érkezett, még nem teljesen gyógyult fel az év eleji edzőtermi lábtörésből. A kifogástalan stílusára igényes Spice Girls tag -aki divattervező is- eleganciájából ez a tény mit sem vont le, hisz hosszú, mentazöld ruhája biztosította a tőle megszokott ízléses és egyben trendi megjelenést. A házaspárról készült egyik fotó arról tanúskodik, hogy Victoria hajnalban a férje hátán távozott, feltételezzük azt, hogy a lába nem bírta már a terhelést.

Akit érdekel az estéről megosztott néhány pillanatkép vagy az említett kisvideó, a pár Instagram oldalán meg tudja tekinteni!