Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Átalakítanád a lakásodat? Akkor érdemes lehet befektetned olyan lakástrendekbe, amelyek úgy dobják fel az otthonod, hogy közben rengeteget spórolsz azoknak köszönhetően.

Az idei tél lakásdekorációs trendjei mind azt segítik, hogy spórolhassunk a fűtésszámlán.

Műszőrme takaró

Meleget, eleganciát és luxust árasztanak. Több méretben is kaphatóak, válaszd tehát a legnagyobbat. Így nagyon egyszerűen bekuckózhatsz alá és garantáltan nem fogsz fázni.

Kandalló

Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy a lakásodban működő kandalló van, de van egy látványkandallód, már az is megteszi, hiszen az is melegséget áraszt, ha csak ránézel. Rakd tele szép üvegcsékben lévő gyertyákkal és fényfüzérekkel.

Faliszőnyeg

Újra divatba jöttek a faliszőnyegek. Nem meglepő, hiszen nem csak szépek, de segítenek a falakat melegen tartani, ezzel pedig nagyon sokat spórolhatsz a fűtésen.

Sötétítő

Általában az ablakok felelősek azért, mert a hideg beszökött a lakásba. A sötétítő függönyök általában vastagabb anyagból készülnek, így segítenek benn tartani a meleget és nem engedik be a huzatot.