Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Ilyen egy világbajnok frizura

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Se szeri, se száma azon jeles napoknak, rendezvényeknek, amelyeken szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Már szó esett az alkalmi ruhákról és egy alkalmi smink elkészítését is nyomon követhettük. Már csak egy fontos téma van hátra: a frizurakészítés. Baranyai Vivien világbajnok fodrászt kérdeztük az alkalmi frizurákról.

Elismert fodrász válaszol

A 2023-as OMC Hairworld világbajnokságon Párizsban, technikai fonás kategóriában a győri fodrász bizonyult a legjobbnak, nem csoda, hogy munkája során rengeteg alkalmi frizurát készít. Vivien kérdésünkre elmondta, vendégei a laza hatást részesítik előnyben, akár kontyról ,akár félig feltűzött hajról van szó.

Trendek, örök szerelmek

Trend 2023-ban is a vintage stílus és laza frizurák voltak és Baranyai Vivien úgy vélekedik, idén sem lesz ez másként. A fodrász szerint a konty bármilyen alkalomról legyen szó, örök kedvenc, sosem megy ki a divatból.

„Én szeretem ha egy frizurát lehet díszíteni ami egyszerűbb abba ajánlom is , viszont vannak azok a hajtípusok kontyok amik magában díszesek  -fonottak, szövöttek, esetleg rózsával díszítettek hajból-  azokba nem szoktam feltétlen ajánlani. Hajdíszekből leginkább a drótos verzióval szeretek dolgozni amit könnyen lehet mozgatni bármilyen irányban, leggyakrabb amit használok azok a gyöngyös illetve strasszos verzió.”

„Szerencsésnek mondhatom magam, hogy hallgatnak a vendégeim a tanácsaimra.”

A vendég elképzelései adják a frizura alapját, Vivi vendégei általában inspirációs képekkel érkeznek, majd együtt beszélik meg hogy kinek mi áll jól, ezt követően a frizura maximum egy óra alatt elkészül.

 

Képek: Baranyai Vivien