Kezdőlap GYŐR Győr - Gazdaság

Ingyenes képzést indít az Audi Hungaria és a Green Fox Academy

Az Audi Hungaria az autó- és motorgyártás mellett számos világszínvonalú szolgáltatást nyújt az úgynevezett Shared Competence Center-en keresztül a Volkswagen Konszern számára, egyebek mellett az IT területén. 

A magasan képzett, a vállalat által kínált egyedi szolgáltatásokra szakosodó szakemberek képzése érdekében az Audi Hungaria a budapesti székhelyű Green Fox Academy-vel közösen indít egy térítésmentes junior programozó bootcamp képzést, mely során a tanulók vállalatspecifikus IT kompetenciákat sajátíthatnak el, majd a képzés sikeres teljesítését követően a vállalat munkatársaként erősíthetik az Audi Hungaria IT szoftverfejlesztői csapatát, közölte az Audi Hungaria.

A csaknem öt hónapon keresztül tartó kurzus mentori keretrendben zajlik, amely során a hallgatók gyakorlatorientált feladatokon és projekteken dolgoznak mentori támogatás mellett. Mi több, a vállalatspecifikus kompetenciák elsajátítását, valamint a munkakörhöz tartozó gyakorlati tudás megszerzését az Audi Hungaria szakemberei is aktívan segítik.  A program részletei a greenfoxacademy.com oldalon érhetők el.

A négykarikás vállalat számos képzést indít és támogat, így a jövőben nem csak a munkaerőpiacra támaszkodhat, hanem aktívan hozzájárul a jövő generáció képzéséhez. Az Audi Hungaria duális szakképzésében 2001 óta több mint 2 000 fiatal végzett, majd nagy részük munkatársként kezdte el szakmai pályafutását a vállalatnál. Ezen felül a vállalat 2015-ben alapította a győri egyetemmel karöltve az Audi Hungaria Járműmérnöki Kart, majd 2019-ben megalakult az Audi Hungaria Külső Tanszék, amelynek a vállalat területén található Kísérleti Motorgyártó Központ ad otthont.