Saját sous vide eljárással készült termékeket vezet be a piacra a győri székhelyű Matusz-Vad. Mivel az eljárás még nem terjedt el nagy mértékben ezért most többeknek lehetősége volt, hogy a saját szemével megnézze, és meg is kóstolhassa a vákuumos technológiával készült ételeket. A bemutató alkalmával a technológia történetével és előnyeivel is megismerkedhettek az érdeklődők.
Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Elkészült a 2026-os kéményseprési sormunkaterv
Idén is elkészítette és elérhetővé tette a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve a 2026. évi társasházi sormunkatervét. A katasztrófavédelem illetékességébe tartozó tizenkilenc vármegye és a főváros társasházainak...






