Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Ismét lesz Jégpályák éjszakája

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Magyar Jégkorong Szövetség 2016 óta szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját, ahol bárki felhúzhatja a korcsolyát. 

Az eseménysorozatot idén január 7-én tartják meg. A kiemelt helyszín a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, de Győrben, Veszprémben és Miskolcon számos program várja a szórakozni vágyókat és a jeges sportok szerelmeseit.

A „Jégpályák Éjszakáján” a Győri Jégsport Központban este 23 óráig lehet majd korcsolyát húzni, és a zenés korcsolyázás mellett izgalmas jeges élmények is várják majd a csúszkálókat.

Nagy Ákos, a Győri ETO Hockey Club ügyvezetője úgy nyilatkozott:

– Nem volt kérdés számunkra, hogy hetedszerre is csatlakozunk a Magyar Jégkorong szövetség kezdeményezéséhez. Már 2022-ben is az egyik országosan kiemelt helyszín volt Győr, és nem lesz ez másként az új esztendőben sem. Fontos számunkra, hogy Győrben és a környékén rendkívül népszerű téli sport a korcsolyázás, amely hagyományai több, mint 150 évre nyúlnak vissza városunkban. Nincs még egy ilyen sport, amelynek ilyen régi történelmi gyökerei vannak Győrben, és amelyet ennyien űznének évről évre. A jégpályák éjszakáján az előző évekhez hasonlóan hosszabb nyitvatartással, jó zenével, a népszerű retró teával, forraltborral, és szórakoztató játékokkal is várjuk a korcsolyázás szerelmeseit Győrben –