Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Már megvásárolhatók az idei parkolóbérletek Győrben

A mai naptól, azaz január 2-tól igényelhetőek felszíni parkolásra jogosító bérletek a Győr-Szol Jókai utcai és Orgona utcai ügyfélszolgálati irodáiban vagy online a szolgáltató internetes oldaláról. Elektronikus úton lakossági bérlet vásárlására csak azoknak van lehetőségük, akik már rendelkeznek ilyen bérlettel, és adataikban nincs változás. Aki online kezdeményezi a vásárlást, az kizárólag az interneten keresztül fizethet és csak postai úton kaphatja meg a bérletét.

A 2022-ben kiadott lakossági parkolóbérletek 2023. január 20-ig érvényesek. Bérletvásárlásra természetesen egész évben van lehetőség.

Amennyiben az igénylő adatai nem egyeznek meg a szolgáltató nyilvántartásával vagy egyéb okból elutasításra kerül az elküldött kérelem, további egyeztetésre a Győr-Szol telefonos ügyfélszolgálatán vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodák valamelyikében van lehetőség.

Akik új bérletvásárlók, illetve akiknek adataiban változás történt, személyesen intézhetik a lakossági bérletvásárlást a Győr-Szol Zrt. Jókai utcai vagy Orgona utcai ügyfélszolgálati irodáiban. Az igényléshez szükséges információk illetve nyomtatvány 2022. december 20-át követően megtalálható lesz a szolgáltató hivatalos honlapján.

Akik nem jogosultak kedvezményes lakossági bérlet igénybevételére, válthatnak rendszámhoz kötött, illetve a peremterületeken érvényes bérleteket, melyeknek nyomtatványai ugyancsak megtalálhatók a www.gyorszol.hu internetes oldalon.

Az idei év újdonsága, hogy lakossági parkolási bérlet mellett övezeti bérlet is vásárolható elektronikus úton. Övezeti bérletet bárki igényelhet, a vásárláshoz csak a bérlet árának megfizetésére van szükség (online vásárlás estén plusz postaköltség). Az övezeti bérletek online igényléséhez szükséges elektronikus nyomtatvány ugyancsak a Győr-Szol Zrt. honlapjáról érhető el, 2023. január 2-tól.