Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Iváncsik Mihály a férfi kézilabda győri nagykövete!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Visszatért a cunderkirály az ETO-hoz. A Győri ETO-UNI FKC nem titkolt célja, hogy az ETO újra régi fényében csillogjon az első osztályban. A vezetőség úgy építi a jövőt, hogy közben a múltat is ápolja, így a Rába ETO-val IHF kupát nyert egykori világválogatott jobbszélső Iváncsik Mihály sportnagykövetként csatlakozik a klubhoz.

– Nagy örömmel fogadtam el az ETO megkeresését, hiszen a szívem közepe a győri férfi kézilabda. Itt értem el pályafutásom legnagyobb sikereit, illetve a fiaim ebből a klubból indultak. Bízom benne, hogy a sok tapasztalatommal, személyes történeteimmel nagyban hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a győri férfi kézilabda újra a legnagyobbak között szerepelhessen. Azt ígérhetem mindenkinek, hogy mindent megteszek azért, hogy a zsúfolt Magvassyban újra tapsolhassunk a férfi kézilabdának – mondta Iváncsik Mihály.

A pénteki, Tata ellen meccsen a 154-szeres válogatott klasszis végzi majd el a kezdődobást.

– A Győri ETO-UNI FKC elkötelezett amellett, hogy a jelen játékosai és a jövő felnövő generációi elé példaképeket állítson. Iváncsik Mihály személye meghatározó és kikerülhetetlen a magyar férfi kézilabdázás történelméből, valamint a Győri ETO múltjából. Nagy öröm számunkra, hogy Mihály elfogadta felkérésünket, és Sportnagykövetként segíti a jövőben a klub munkáját. Biztos vagyok benne, hogy a szöuli olimpia 4. helyezett játékosa tapasztalatával tudja segíteni a klubunkat céljai elérésében. – nyilatkozta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC ügyvezetője.