Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jennifer Lopez egy örök fiatal világsztár, aki modellként is legalább annyira különleges, mint énekesnőként és színésznőként.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy modellként, énekesnőként és színészként is világsztárok. Márpedig Jennifer Lopez az, és nem is akármilyen, a legerősebb nők egyike, aki mindent elért a karrierjében.
Az 50-es éveiben járva is inkább néz ki egy 30-as nőnek. Sok 30-as nő idősebbnek néz ki, mint ő most, ami nem kis bók. Emiatt is tudja megfogni a nála sokkal fiatalabb generációt is, akik példaképként tekintenek rá.

JLO egy nagyon különleges korszakban nőtt fel, és jól tudjuk, hogy a 70-es és a 80-as évek mennyire egyedi volt, különösen az Egyesült Államokban. Idehaza is sokan másolták az amerikai divatot, de egészen más volt odakint.

JLO egyediségét senkinek sem kell magyaráznunk, magával ragadja az embert, és ez mindig így lesz. Imádja a csillogást, a divatot és a szép fehérneműket, ami látható is, megint magasra tették a lécet.

Az Intimissimi egyik arcaként milliókat érhet el a márka, mely legalább annyira különleges, mint a világsztár.