Kábítószer hatására agresszíven viselkedett

bilincs police

A rendőrök elfogták a 26 éves fiatalembert, aki az intézkedést megelőzően egy kalapáccsal vert szét egy robogót, majd az édesapját is megfenyegette.

A rendőrségre 2020. május 17-én 13 óra 50 perckor érkezett a bejelentés Győrben arról, hogy egy férfi tör-zúz egy lakóházban, illetve fenyegeti a családtagjait. A helyszínre érkező járőrök elfogtak egy 26 éves agresszív férfit, aki korábban kalapáccsal szétvert egy robogót, majd megfenyegette az édesapját, hogy őt is megveri. A támadó elismerte a rendőröknek, hogy kábítószert fogyasztott. Az egyenruhások a férfi szobájában tartott kutatás alkalmával egy zacskóban, zöldes színű kábítószergyanús anyagmaradványt találtak, ezért vele szemben – a rendőrkapitányságra történt előállítását követően – drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott.

A 26 éves fiatalembert a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a családtagjainak fenyegetése miatt ellene ideiglenes megelőző távoltartást rendeltek el.

Forrás: police.hu

szerkesztő, riporter, online felelős szerkesztő