Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

Elképesztő sebességgel terjedt el a Facebookon egy olyan videó, amelyen egy katonai sisakot viselő férfi Beszterce utcáin furikázik a kabriójával, annak hátsóülésén egy biztonsági övekkel lekötözött, rakétának kinéző makettel, miközben hangosan szólnak a katonaindulók.
Az említett fiatalembernek vagy túlságosan melege lett, vagy sokáig nézte a híradót, ha egyszer valami őszintén arra késztette, hogy szombat este beüljön az autójába, és meghökkentse az egész környéket.
A hihetetlen jelenetet egy arra járó autósnak sikerült megörökítenie, aki beállt a kabrió mellé, majd néhány szót váltott a katonai sisakos sofőrrel, miközben végig filmezte a történéseket, a végeredményt pedig az internetre is feltöltötte.
Korábban Temesváron történt egy ehhez hasonló incidens, amikor egy holttestnek kinéző, autó tetején szállított bábuval hozta rá a frászt a fél városra egy művész, amely még a rendőröket is megtévesztette, így 1000 lejes büntetést szabtak ki a rend megzavarásért.

A videó itt tekinthető meg:

https://www.facebook.com/watch/?v=3307023156222816