A „Védd a helyit, vedd a kisalföldit!” termelői piacon rengeteg lehetőség közül válogathattak a vásárlók, a házi készítésű szörpöktől egészen a lédús gyümölcsökig. A XVII. Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó is egy helyen és egy időben zajlott a piaccal, ennek a programnak a célja hogy a pékek összemérhessék tudásukat a szakma és a közönség előtt, valamint a győriek egy gasztronómiai fesztivál keretében ismerhessék meg a környékbeli pékségek különleges kínálatát.
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
50-nél is több képzés, piacképes diploma: Legyél te is ELTE-s Szombathelyen!
Óriási lehetőség a továbbtanulni vágyóknak az ország legrégebbi és legkedveltebb egyeteme, az Eötvös Loránd Tudományegyetem szombathelyi jelenléte! A Savaria Egyetemi Központ hét képzési területen,...