Kezdőlap KÉK HÍREK

Két kerékkel lehajtott egy busz a Baross hídról Győrben

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze Győrben, a Baross Gábor hídon.

Az eset következtében az autóbusz átszakította a hídkorlátot, két kerekével lehajtott a hídról. A győri hivatásos tűzoltók kiérkezésére az utasok már elhagyták a járművet, amelyet az egységek drótkötél és a daru segítségével stabilizáltak a közlekedési társaság műhelykocsijának megérkezéséig – közölte a katasztrófavédelem. 

A rendőrség  tájékoztatása szerint Győrben, a Bartók Béla utca felől a Baross Gábor hídra kanyarodott fel egy helyközi járatú autóbusz 2022. december 27-én 11 óra 40 perc körül. Kanyarodása során – elsődleges információk szerint a sofőr rosszulléte miatt – az út melletti gyalogosokat védő korlátnak, majd egy személygépkocsinak ütközött. Ezt követően az autóbusz a hídon úgy állt meg, hogy átszakította annak korlátját.

A baleset során az érintett személygépkocsi vezetője megsérült, őt, illetve az autóbusz vezetőjét a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Fotó: police.hu