Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Biztosan nem volt ráírva a csomagolásra, hogy a műanyag hő hatására olvadni kezd.

Számos őrületes hírt olvashattunk már teljesen érthetetlen kihívásokról, most azonban valaki új szintre emelte azokat: egy Reddit-felhasználó ugyanis felfedezte, hogy ha a Valve kézi konzolját a forró tűzhelyen hagyja, úgy az döbbenetes módon felforrósodik.

MisterColeman az r/SteamDeck subredditen az eset kapcsán csak annyit tudott írni jó tanácsként a többi konzoltulajnak:

„Ne hagyd, hogy a Steam Deck érintkezzen a tűzhely lapjával.”

Az alábbi fotón is tisztán látszik, hogy szerencsétlen konzol nem bírta a kiképzést és egy diszkrétnek semmiképpen sem mondható lyuk keletkezett a hátulján:

Az egész történetben azonban talán az a legarcátlanabb, hogy az incidens után MisterColeman szemérmetlenül felkereste a Steam Deck Supportot, hogy megkérdezze, tudnak-e segíteni. Bizonyára sokakat meglep majd a Support válasza: nem tudtak segíteni.

Mindenesetre, a Reddit-felhasználó nem esett kétségbe, noha a Support kijelentését kétségbe vonja. Egy frissítésében ugyanis azt írta a Redditen:

„A Steam Deck Support azt mondta, hogy nem tudnak segíteni, és a javítás többe kerülne, mint egy új Steam Deck. Szerintem csak egy új akkumulátor és hátlap kell. Talán még csak nem is kell új akkumulátor. Majd meglátjuk.”

Forrás: Reddit