Közvetlenül a kistermelőtől vásárolhatott, aki ellátogatott Győrbe, a Dunakapu téri termelői piacra. A több tucat faházban a friss zöldségek mellett sajtok, füstölt áruk, házi készítésű szörpök, lekvárok között is lehetett válogatni. Akit Híradónk stábja megkérdezett, elégedett volt a választékkal, a kereskedők közül pedig azt mondták, egyre többen keresik a hagyományos, ?házi? ízeket.
Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Gasztonyi László: Most kell etikusnak maradnunk egymással is!
Az idén 35 éves VILL-KORR Cégcsoport ügyvezetőjének közleményt adott ki, amely azzal kezdődik, hogy „az elmúlt napokban több olyan sajtóhírt is olvashattunk, amely régiónk...