Kezdőlap GYŐR Győr - Gazdaság

Land-Plan Hotel és Étterem – Pihentető feltöltődés a Kisalföld szívében!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

A Land-Plan Hotel *** & Restaurant Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el.

A szálloda 46 jól felszerelt szobával és kamerarendszerrel ellátott, ingyenes parkolóval, saját, nagy befogadóképességű étteremmel, valamint finn szaunával várja a vendégeket. Legyen szó egy rövid kiruccanásról, üzleti útról, vagy akár esküvőről, a hotel tárt karokkal és egyedi ajánlatokkal várja az érdeklődőket. Különböző szobatípusokkal, köztük családi szobával is rendelkeznek, ezzel biztosítva akár több generáció zökkenőmentes pihenését.


A szálloda színvonalas helyszíne lehet: 
•    Céges rendezvényeknek
•    Esküvőknek
•    Ballagásoknak
•    Üzleti ebédeknek, vacsoráknak
•    Banketteknek
•    Osztálytalálkozóknak
•    Családi összejöveteleknek

A Land-Plan Hotel***& Restaurant a házasulandók számára a ceremóniához és a lagzihoz egyaránt ideális helyszín, ugyanis itt mindent megtesznek azért, hogy a nagy nap zökkenőmentes és felejthetetlen élmény maradjon. Amellett, hogy segítenek a szervezésben, a dekorálásában, fenséges esküvői menükkel is készülnek az ünnepre. A hotel az ifjú párnak ajándék szobával, a násznépnek pedig kedvezményes szálláslehetőséggel is kedveskedik.

A vendégek számára 120 férőhelyes légkondicionált étterem 80 fős terasz és 40 fős söröző helyiség is rendelkezésre áll, az éjszakai pihenésüket pedig 46 komfortos, légkondicionált szobában biztosítják, ahol 92 fő elhelyezésére van lehetőség.

Üzleti találkozók esetében – kisebb megbeszéléstől akár nagyobb rendezvényig – a Land-Plan Hotel***& Restaurant szintén minden igényt kielégítő módon vállalja a lebonyolítást. Légkondicionált, rendezvénytechnikai szempontból is felszerelt helységeik mellett a tavaszi-nyári időszakban a hotel parkja is változatos lehetőséget kínál a résztvevők számára.
A különteremben minden, a szakmai rendezvényhez szükséges technikai eszköz (flipchart tábla papírral, projektor, vetítővászon, WI-FI, televízió és légkondicionáló) mellett cateringet, illetve igény esetén teljes ellátást is biztosítanak a részvevők számára. 
A szakmai program levezetéseként kérésre örömmel segítik a vendégek kikapcsolódását az alábbi, fakultatív programok megszervezésével:

 

                                   •    csapatépítő játékok szervezése

                                   •    bicikli, quad, segway túra szervezés

                                   •    karaoke

                                   •    pálinka és borkóstolás

                                   •    tavasszal és nyáron kerti grill party

                                   •    szaunaszeánsz

 

A Land-Plan Hotel***& Restaurant – ahogy a neve is mutatja – saját étteremmel is rendelkezik, melyet nem csak a szállóvendégek vehetnek igénybe. Márciustól megújult étlapján a hagyományos és különleges fogásokkal egyaránt találkozhatnak az ide látogatók. 


Az újdonságokat Nagy Máté István séf, mesterszakács biztosítja, aki az étterem új konyhafőnökeként minden nap azon dolgozik, hogy az elkészült ételek maximális ízélményt nyújtsanak a vendégek számára. 
Máté nagy mestere annak, miként lehet a magyar konyha friss alapanyagokból készült remekeit XXI. századi, modern köntösbe bújtatni. Aki kíváncsi, hogy a séf miként készíti el édesanyjától tanult kedvencét, a vadast – immáron bistro stílusban tálalva, vagy szívesen megkóstolna egy igazi favoritnak számító, marhapofa felhasználásával készült ételkülönlegességet, az mindenképpen látogasson el a hozzájuk! 

A Land-Plan Hotel*** & Restaurant nagyon sok szeretettel és megannyi újdonsággal várja minden kedves vendégét Töltéstaván, közvetlenül a 81-es főút mellett!

landplanhotel.hu
9086 Töltéstava, Külterület 078/29
+3696 900 490
hotel@landplanhotel.hu