Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Nem kapcsolta le a villanyt, emiatt ütötte meg többször húsklopfolóval testvérét

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 22 éves győri férfinak életveszélyt okozó testi sértés kísérletének bűntette miatt kell felelnie.

A rendőrségre még idén január 11-én az éjféli órákban érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Határút egyik házában családi vita során egy férfi megsérült. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy 22 éves fiatalember a testvérével egy le nem kapcsolt lámpa miatt szóváltásba keveredett, majd a konyhából egy húsklopfolót vett magához és azzal több ízben fejbe csapta a 23 éves bátyját.

Az esetet követően a sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol megállapították, hogy az ütések hatására súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyszínen elfogták a 22 éves elkövetőt, majd őt a rendőrségre történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség részére.