Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Lesz piac, de nem mindig ott és akkor

Augusztusban a városi rendezvények miatt többször költözik a Dunakapu téri piac 

Az első ilyen alkalom augusztus 13-án, azaz most szombaton lesz. A kereskedők, őstermelők a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatt (a piac korábbi területén) reggel 6-tól 13 óráig várják a vásárlókat a megszokott bőséges élelmiszer-választékkal, illetve ruházati cikkekel. A Győr-Szol tájékoztatása szerint a szombati piac ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. A szolgáltató mindenkit arra kér, hogy gépjárművével augusztus 12-én, pénteken este 8 óráig hagyja el a parkolót, amelyet az augusztus 13-án, 15 órától lehet újra használni.

Augusztus 17-én, szerdán szintén a Tarcsay utcába kell keresni a piacot, az augusztus 20-i piacnap pedig átkerül augusztus 19-re, és a helyszín ekkor is a Tarcsay utca lesz. A járművekkel augusztus 16-án, kedden és augusztus 18-án, csütörtökön 20 óráig kell elhagyni a parkolót, melyet augusztus 17-én, szerdán, illetve augusztus 19-én, pénteken 15 órától lehet újra használni.

Ezzel még nincs vége. Augusztus 24-én, szerdán és augusztus 27-én, szombaton ismét a Tarcsay parkolóban tartanak piacot a Dunakapu tér helyett ugyancsak reggel 6 órától 13 óráig.  A szerdai és szombati piac ideje alatt ismét szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. A szolgáltató mindenkit arra kér, hogy autójával augusztus 23-án, kedden és augusztus 26-án, pénteken 20 óráig hagyja el a parkolót, amelyet augusztus 24-én, szerdán, illetve augusztus 27-én, szombaton 15 órától lehet újra használni.