Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A brit mozikban május 15-én, Amerikában pedig júniusban mutatják be a Have You Got It Yet? The Story Of Syd Barrett And Pink Floyd című dokumentumfilmet, amelyben betekintést nyerhetünk Barrett Pink Floyd-ban eltöltött éveibe, szólókarrierjébe és élete azon szakaszába is, amely már a nyilvánosságtól távol zajlott. A most közzétett előzetesből kiderül, hogy nagyjából mire számíthatunk.
 

 
A filmben exkluzív interjúkat láthatunk a Pink Floyd tagjaival, David Gilmour-ral, Nick Mason-nel és Roger Waters, a banda egykori menedzsereivel, Peter Jenner-rel és Andrew King-gel, Syd testvérével, Rosemary Breen-nel, valamit olyan zenészekkel, mint Pete Townshend (The Who) és Graham Coxon (Blur).
 
A filmet Roddy Bogawa rendezte, de a 2013-ban elhunyt Storm Thorgerson is dolgozott rajta, aki sokáig grafikusként is tevékenykedett és többek közt a The Dark Side Of The Moon ikonikus borítója is az ő nevéhez fűződik. Roddy így nyilatkozott a projektről: "érdekelne-e bárkit is Syd Barrett története, ha a Pink Floyd nem vált volna minden idők egyik legnagyobb bandájává? És létezhetett volna egyáltalán a Pink Floyd Syd nélkül? Nekem éppúgy hiányzik Storm, mint a filmben megszólalóknak Syd. Számukra ő egy kedves barát volt, akihez sok szép emlékük és kalandjuk fűződik, és mellesleg igazi popkulturális ikon lett belőle."