Marad Tatabányán Juhász Ádám

Marad Tatabányán Juhász Ádám
Marad Tatabányán Juhász Ádám

2020-ig ismét a Tatabánya mellett kötelezte el magát Juhász Ádám. A bajnoki bronzérmes gárda 38-szoros válogatott irányítója a hetedik évadot tölti a Bányászban.

– Nem sokat töprengtem, mielőtt elfogadtam a klubvezetők szerződés-hosszabbítási ajánlatát, mert nagyon sok érv szólt a maradás mellett – emelte ki a 22 éves kézilabdázó. – Kiskamaszként Debrecenből igazoltam a legendás tatabányai egyesülethez, és az évek alatt kiderült, hogy ez remek döntés volt. Remélem, a hosszabbítás is ilyen lesz.

A terveivel kapcsolatban Juhász Ádám elmondta, hogy a Grundfos-Tatabányával az EHF-kupában, talán már a tavasszal is szerezhet kellemes meglepetést, de ebből a sorozatból még sok van hátra.

– A hétvégén a horvát Nexéhez utazunk két pontért – jegyezte meg. – A bajnokságban megtarthatjuk a pozíciónkat a Szeged és a Veszprém mögött, megszerezve a bronzérmet.

A válogatottról azt mondta, hatalmas feladatok előtt áll, mert hamarosan folytatódik az Eb-selejtező, és a gárda még a tokiói álmáról sem mondott le.

Híradó főszerkesztő, riporter