Marko Vukasovic visszatért az ETO-ba

Újabb játékossal erősödött az NB II-ben szereplő WKW ETO FC Győr labdarúgócsapata, ugyanis visszatért az együttesbe Vukasovic Marko. A rutinos futballista nyárig írt alá a klubhoz.

Vukasovic Marko személyében az ETO FC korábbi csapatkapitánya tért vissza a csapathoz. A harminc esztendős játékos Csákvárról érkezik, nyárig kötelezte el magát a klubhoz, és 2-es mezben fog a pályán szerepelni.

– Mindenképp Magyarországon szerettem volna maradni, mivel nemsokára apa leszek, megoldást kellett találnom, hogy a családom közelében lehessek – kezdte Vukasovic Marko. – Egyeztettem Soós Imre ügyvezető úrral, és mivel dolgoztunk már együtt, ismerjük egymást, könnyedén egyezségre jutottunk. Nagyon örülök, hogy visszatérhettem az ETO-ba, szeretném a pályán segíteni a csapatot, hogy feljebb kapaszkodjon a tabellán. Egyelőre nyárig kötöttünk szerződést, aztán utána újra egyeztetünk a jövőről. Nagyon várom már munkát a csapattal!

 

A megyei I. osztályban már pályára is lépett a labdarúgó péntek este. Az éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A győri fiatalok magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Az akadémisták végig nagy fölényben játszva, megérdemelten tartották otthon a három pontot. Szabó Tamás tálalt a 7. percben Vitális elé, aki közelről nem hibázott és a hálóba lőtt, 1-0. Három perccel később Vankó vezette keresztbe a labdát a jobb oldalról indulva, majd lőtt 17 méterről a kapuba, 2-0. A 18. percben Farkas fordult le a védőjéről, tálalt Vitális elé, aki nagy erővel lőtte ki a hosszút 3-0. Három perccel később Vincze adott be pontosan, az érkező Vankó jobbal bombázta Giczi kapujába a labdát 4-0. Az 54. percben Sipos szaladt el a jobb oldalon, majd adott be, labdájába a menteni próbáló Horváth Patrik rosszul fejelt bele, és a saját kapujába bólintott 5-0. Hét perccel később Horváth Olivér játszotta tisztára magát, éles szögből erősen lőtte ki a hosszút 6-0. A 65. percben egy lepattanó lövés került Sipos elé a tizenhatos vonalán, aki állítás nélkül bombázott a hálóba 7-0. A 79. percben Múcska remek labdát adott a kiugró Sipőcznek, aki szépen gurította el a kapus mellett a labdát 8-0. Az utolsó tíz percben gyorsan szereztek egymás után még két gólt az ETO-sok, először Horváth Olivér tálalt Múcska elé, aki ziccerben nem hibázott 9-0, majd egy perccel később Horváth volt a főszereplő, egy hosszú indítást gyönyörűen vett át, majd a kifutó kapusfölött a hálóba emelt, ezzel kialakítva a végeredményt 10-0.

Király József, vezetőedző, ETO Akadémia : – Fegyelmezetten és jól játszottunk. Fiataljaink úgy álltak hozzá ehhez a mérkőzéshez, ahogy elvártam, a győzni akarás látszott rajtuk. Szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a játékosoknak!

Mayer János, vezetőedző, Kapuvár : – Gratulálok az ETO-nak, további sok sikert kívánunk!

Forrás : ETO.hu

Szerkesztő, riporter