Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyakran vigyáz a kisfiúra a nagypapa, ezért úgy döntött, igazi mesebirodalommá változtatja a neki szánt szobát. 

Minden kisgyerek számára fontos, hogy olyan helyen hajtsa álomra a fejét, ahol biztonságban érzi magát, azokra a gyerekekre viszont, akik autizmusban érintettek, ez fokozottan igaz. Jól tudja ezt az a nagypapa is, aki szívét-lelkét beletette unokája mesés alvókuckójába.

Mivel a kisfiú igazi Micimackó-rajongó, szóba sem jöhetett más minta: Füles és Tigris várja az alváshoz készülő kis tulajdonost, aki egy igazi meseházba csöppen az ajtó kinyitása után. 

 

Az ágyikója tökéletesen passzol a környezethez, aki ide belép, tényleg úgy érezheti, hogy Micimackó otthonában jár. Hogy biztosra menjen, a nagypapa még tűzvédelmi szakértőkkel is konzultált az ágy megépítése során, így minden balesetveszélyt elhárított. 

„Remélem, amikor nagyobb lesz az unokád, megérti majd, micsoda csodát kapott tőled, és hálás lesz a sok fáradozásért” – írta az egyik hozzászóló. „Én egy autista felnőtt vagyok, és biztosíthatlak róla, hogy fantasztikus munkát végeztél! Nagyon hálás vagyok érte az unokád nevében is!” – tette hozzá lelkesen egy másik kommentelő.