Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Miben másak a furnérozott beltéri ajtók? (Támogatott tartalom)

Annak érdekében, hogy otthonunk ne csak kényelmes, de szép is legyen, sok mindent kell tenni. Vannak, akik úgy gondolják, hogy ha megtalálják az összes szobába, helyisége a megfelelő színt, kiválasztják a legkényelmes, és legmutatósabb bútorokat, valamint megtalálják a tökéletes kiegészítőket, akkor már kész is vannak. Holott az is nagyon fontos lehet a végső összkép tekintetében, hogy milyen betéri ajtókat választunk az otthonukba. Egy jó beltéri ajtónak nem csak annyi a feladata, hogy elválasztja egymástól a helyiségeket, de az is lényeges, hogy illeszkedjen a lakásunk, házunk stílusához.

Amikor építkezünk, vagy épp felújításba kezdünk, és beltéri ajtók kiválasztáshoz érünk, bizony nem lehet egyszerű megtalálni a minden tekintetben legmegfelelőbb darabokat. Akik épp most vannak ebben a helyzetben, esetleg előtte állnak, tudják miről beszélünk. Abban az esetben viszont, ha jó helyen nézelődünk, akár online is segítségre találhatunk. A furnérozott beltéri ajtók például kicsit mások, mint a hagyományos társaik. Kevés az olyan beltéri ajtó, aminél ennyire kijön a fa természetes szépsége (forrás: szalafa.hu). A linkelt oldalon látni lehet majd, miről is van szó!

Miben másak a furnérozott beltéri ajtók? Ezeket az ajtókat a könnyed stílus, és a művészi formavilág jellemzik a leginkább. Az oldalon olyan furnérozott darabokat lehet majd találni, amik garantáltan egyedinek tekinthetők, hiszen a szaküzem saját tervezőműhelyében lettek megálmodva, és elkészítve.

A náluk megrendelhető ajtók egyaránt lehetnek kereszt-, illetve hosszú szálirányúak, valamint a színárnyalatokat is lehet variálni egy ajtón belül. Ráadásul akár a legkülönbözőbb fajtájú edzett vagy ragasztott biztonsági üvegekkel is lehet kérni az ajtókat! Talán így olvasva nem is lehet elképzelni milyen mutatós, és hangulatos ajtókról is van szó, így mindenképp nézzék meg az oldalukon található képeket az általuk forgalmazott furnérozott ajtókról. Higgyék el, ezeket látni kell!

Természetesen nem csak ezeket a típusú ajtókat lehet megtalálni a Szalafa kínálatában! A közel 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött náluk lehet válogatni a modern, vagy épp minimál stílusú beltéri ajtókból, a harmonika-, illetve toló ajtókból, az üvegajtókból vagy épp a klasszikus beltériajtókból, így nem lesz nehéz megtalálni azt, ami igazán illene az otthonukba! Amit még mindenképp meg kell említeni velük kapcsolatban, hogy egyedi tervezésű ajtók legyártásában is lehet rájuk számítani!

Merüljön fel önökben bármilyen kérdés a kínálatukkal kapcsoltban, keressék bátran az oldalon megtalálható elérhetőségek bármelyikén a Kft. munkatársait, akik mindenben a segítségükre lesznek. Annak érdekében pedig, hogy a vásárlóknak igazán könnyű legyen a legjobb betéri ajtó kiválasztása, az ország több pontján is lehetőséget kínálnak a termékek megtekintésére a bemutatótermeikben.