Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Mikulásnak és Grincsnek öltözött síelők ily módon igyekeztek elhozni az ünnepi hangulatot a síelőknek.

Több mint 300 síelő öltözött Mikulásnak, egy pedig Grincsnek, majd ezekben a szettekben le is csúsztak a Maine állambeli Sunday River síközpontban.
A több mint 300 hangulatfelelős szinte mindegyike fehér szakállat és a fagyos szélben lobogó Mikulás-sapkát viselt, majd együttesen száguldottak le a hegyről. A Mikulások mellett azonban volt egy Grincs és még egy síelő karácsonyfa is.
Noha ahogy a képeken is látszik, kiváló volt a hangulat és minden fotón csak a hófödte táj látszik, a valóságban nem volt ennyire csodás a helyzet, mivel nagyon kevés volt a természetes hó.
A Sunday River hóágyúival azonban sikerült hihetetlen mennyiségű műhóval borítani a hegyet, így idén is a hagyományokhoz híven száguldhattak le jelmezeikben.
A Santa Sunday egyébként immáron két évtizede létezik, s évről évre egyre népszerűbb, ráadásul jótékony célokat is támogatnak, idén például 7500 dollárt gyűjtöttek egy helyi jótékonysági szervezet számára.